Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Nu al onbeperkt internetten binnen EU

Vind je het heerlijk om op vakantie in het buitenland ook leuke filmpjes via YouTube te kunnen bekijken? Of maak je op een andere manier veel gebruik van internet in het buitenland? Dan heeft T-Mobile goed nieuws voor je: vanaf nu geen hoge rekeningen meer.

T-Mobile onbeperkt internetpakket in EU

Vanaf 16 januari komt T-Mobile met een abonnement voor onbeperkt bellen, sms’en en internetten binnen Nederland én maximaal 60 dagen achter elkaar in de Europese Unie. Hiervoor betaal je dan 35 euro per maand. T-Mobile zegt zelf over dit pakket: ‘T-Mobile opent een ongekende aanval op alle grote concurrenten, KPN, Vodafone en Tele2, door met echt onbeperkt mobiel internet te komen tegen een historisch lage prijs. Een stap die door vele telecominsiders als niet voor mogelijk gehouden werd en we denken dat dit het begin is van een prijzenoorlog’.

Tot 15 juni 2017 roamingkosten in EU

Tot 15 juni betaal je bij veel andere providers roamingkosten als je tijdens je vakantie in de EU belt of internet gebruikt, tenzij je hiervoor een buitenlandbundel afsluit. Na 15 juni is je Nederlandse telefoonbundel ook binnen de EU geldig. In sommige EU-landen zijn de abonnementskosten nog lager dan bij ons. Het is alleen niet mogelijk om onbeperkt een heel jaar te kunnen internetten met een goedkoper Finse abonnement terwijl je in Nederland bent. Dus mocht je die truc in gedachten hebben, bespaar je de moeite.

Bekijk nu alle sim only abonnementen en sluit eenvoudig af. 

Afbeelding: Nu al onbeperkt internetten binnen EU van LDprod / shutterstock.com