Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Verzeker je hele gezin met een aansprakelijkheidsverzekering tegen financiele risico voor schade

Bij Consumind Finance helpen we je de aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken zodat je ook goed verzekerd bent voor dat ongeluk in een klein hoekje. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen het financiële risico voor schade door onzorgvuldig handelen en kan een uitkomst bieden in diverse scenario’s. Voor een paar euro per maand heb je al zo’n aansprakelijkheidsverzekering en verzeker je jezelf en je dierbaren tot een bedrag van maximaal 2,5 miljoen euro. Als je geen aansprakelijkheidsverzekering hebt en wel verantwoordelijk bent voor schade aan een ander ben je immers veel duurder uit. 

Vergelijken via Consumind

Bij Consumind Finance kunnen we verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken voor je. Na het invullen van je gegevens worden deze door ons gecontroleerd en zal er binnen 3 werkdagen contact met je worden opgenomen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een aansprakelijkheidsverzekering met verschillende prijzen en voorwaarden. Bij Consumind Finance garanderen we je dat je minimaal 10% lager uitkomt dan je huidige premie als je overstapt met minimaal 3 verzekeringen. Mocht de totale korting minder zijn dan de beloofde 10%, dan zullen wij vragen om de bestaande polissen. Na ontvangst zullen wij het aanbod opnieuw bekijken en een passend aanbod doen.

Voor de aansprakelijkheidsverzekering fungeren wij als tussenpersoon en verzorgen wij je polis. Tijdens de looptijd van je aansprakelijkheidsverzekering kan je bij ons terecht voor vragen, wijzigingen en schademeldingen.

Vergoeding voor schade

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die je afsluit zodat je aanspraak kan maken op een vergoeding voor schade aan personen of goederen. Je hoeft de schade niet zelf veroorzaakt te hebben. De aansprakelijkheidsverzekering dekt ook schade die is veroorzaakt door je partner, kinderen of huisdieren.

Er zijn verschillende soorten en dekkingen om bij de aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken. Of je nu vaak pech hebt of gewoon liever het zekere voor het onzekere neemt, er is ongetwijfeld een verzekering die bij jou past.

Niet verplicht

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht maar de verzekeringsspecialisten van Consumind zien dit als een onmisbare verzekering. Je kunt jezelf en je dierbaren voor maar een paar euro per maand verzekeren tot een bedrag van maximaal 2,5 miljoen euro. Via Consumind Finance kun je de aansprakelijkheidsverzekering vergelijken om te kijken of je goedkoper uit kan zijn. 

Gegarandeerde pakketkorting bij overstap

Heb je elders al een aansprakelijkheidsverzekering lopen dan kun je deze via Consumind Finance vergelijken. Wanneer je wilt overstappen met 3 of meer verzekeringen, hebben we een speciale actie waarbij wij een pakketkorting kunnen aanbieden waarmee we minimaal 10% lager uitkomen dan je huidige premie. Je bent dan dus altijd voordeliger uit met een overstap. Nog geen aansprakelijkheidsverzekering afgesloten maar wel interesse? Ook dan kan de verzekeringsspecialist van Consumind Finance een mooi aanbod doen. 

Ga terug naar de verzekeringen homepage
Ga terug naar de Consumind Finance homepage