Consumind Finance - prettig geregeld

Bespaar op uw verzekering

Melding sluiten

U heeft geen kinderen opgegeven
U gaf aan dat u een gezinssituatie met kinderen heeft, echter heeft u geen kinderen opgegeven bij het onderdeel reisverzekering.

U heeft minder dan 3 verzekeringen geselecteerd

Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvraag doen voor minder dan 3 verzekeringen. Wilt u echter de garantie van minimale 10% besparing op uw huidige verzekeringspremie, dan dient u minimaal 3 verzekeringen te selecteren.

Dit is het bedrag genoemd op uw polis waarvoor uw inboedel is verzekerd. Men gaat altijd uit van de nieuwwaarde voor de berekeningen.

Let op indien u een kostbare verzameling heeft, dure lijfsieraden bezit of voor een grote waarde aan audio & visuele apparatuur neem dan contact met ons op.

Dit is het bedrag genoemd op uw polis waarvoor uw woonhuis is verzekerd. Men gaat altijd uit van de herbouwwaarde van de woning. Zie als leidraad uw WOZ waarde.

Het bouwjaar van de woning moet 1000 of hoger zijn.

Actievoorwaarden
Om aanspraak te kunnen maken op deze korting moeten er minimaal 3 polissen afgesloten worden. Op de premies van alle verzekeringen gezamenlijk (dus niet afzonderlijk) wordt de garantie van 10% gegeven. De actie geldt voor consumenten en alleen voor particuliere risico’s. U staat niet geregistreerd als wanbetaler, bent van onbesproken gedrag en heeft de afgelopen jaren geen (noemenswaardige) schade gehad. Wij gaan ervan uit dat de verzekeraar zondermeer tot acceptatie kan overgaan. Heeft u momenteel een polis bij Rialto Verzekeringen lopen, dan komt u helaas voor deze actie niet in aanmerking.

Premie is het totaalbedrag dus inclusief de kosten (abonnementskosten) en assurantiebelasting. (De premie die daadwerkelijk van uw rekening wordt afgeschreven.)

Wij keren een bedrag uit als een inzittende overlijdt of blijvend invalide wordt door een verkeersongeval met de auto. Deze bedragen liggen tussen de € 5.000 - € 10.000 bij overlijden en € 10.000 - € 35.000 bij invaliditeit.

Bij een verkeersongeval met je auto vergoeden wij materiële schade en letselschade van inzittenden tot € 1.000.000. Het maakt niet uit wie er aansprakelijk is. U moet denken aan woningaanpassing, inkomensgemis en smartengeld.

Als u negatieve schadevrije jaren heeft, kunt u het beste contact opnemen met een medewerker van Consumind. Het telefoonnummer is 030-7009728.

Vergelijk verzekeringen en bespaar!

Op de premie van verzekeringen is veel te besparen, dat heeft de ACM onlangs gepubliceerd. Consumind Finance helpt u hier graag bij. Vergelijk eenvoudig uw verzekeringen.

Selecteer hieronder de verzekeringen die u zou willen laten vergelijken.

Autoverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Woonhuisverzekering (opstal)
Inboedelverzekering
Reisverzekering
AansprakelijkheidsverzekeringMeer informatie over onze dienstverlening vindt u in onze dienstenwijzer (pdf).