Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

EHBV: Eerste Hulp Bij Verzekeringen

Het afsluiten van een nieuwe verzekering of het aanpassen van uw huidige verzekering kan nogal veel verwarring opleveren. Ben ik wel goed verzekerd, dekt mijn verzekering wel alles wat ik wil of betaal ik niet te veel voor mijn verzekering terwijl niet alles er bij inbegrepen is? Dit zijn veel voorkomende vragen die binnen komen bij onze verzekeringsadviseur. Met de volgende 3 punten bent u altijd goed voorbereid bij het vergelijken van een verzekering!
 

1.      Alles op een rijtje

Voordat u begint met het vergelijken van verzekeringen is het goed om al uw verzekeringen op een rijtje te zetten. Bekijk welke dekkingen uw verzekeringen hebben, de prijzen en de looptijd. De kans bestaat dat u oververzekerd bent door aanvullende verzekeringen of dubbele dekkingen. Misschien bent u nog wel verzekerd voor een zwangerschap, of voor die extreme sport die u jaar geleden uitoefende en is hier geen sprake meer van. Die hoge premie is dan al die tijd voor niets geweest! Door alles op een rijtje te zetten krijgt u alles inzichtelijk en creëert u rust in uw verzekeringen. U bent meteen weer up-to-date en kunt gelijk zien welke verzekeringen u niet meer nodig hebt.

2.      Dekking

Het belangrijkste onderdeel van een verzekering: de dekking. Wat veel mensen niet weten is dat er zaken juist niet bij de verzekering gedekt worden. Zit het ziekenhuis waar u naartoe wilt bij een ongeval wel in uw pakket, of wordt de schade bij een ongeluk met de auto wel vergoed? Misschien is uw huis wel verzekerd voor de waarde van een landhuis terwijl u in een rijtjeshuis woont. Zo zijn er nog genoeg factoren waar allemaal rekening mee gehouden moet worden bij het afsluiten of veranderen van uw verzekering. Het is dus van belang dat u voor het vergelijken duidelijk hebt waarvoor u verzekerd wilt zijn en wat u hier allemaal bij wilt hebben.

3.       Prijs

Last but not least, de prijs van de verzekering. Zeer voor de hand liggend, maar zeker niet onbelangrijk. Sommige verzekeraars verschillen enorm qua prijs voor hun verzekeringen. Het is daarom goed om te kijken naar een verzekeraar met realistische prijzen voor de producten. Gaat u voor een verzekeraar met zeer lage prijzen maar met haken en ogen in de algemene voorwaarden, of voor de verzekeraar waarbij u meer betaalt voor de service dan voor de dekking? Als u uw wensen en eisen voor een verzekering weet, zijn de prijzen van de verzekeraars makkelijker te vergelijken en zult u niet te veel betalen voor uw verzekering. 

Onze verzekeringsadviseur kan u helpen met advies én kan u 10% pakketkorting aanbieden. Vraag hier vrijblijvend een offerte op, onze adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Ga terug naar de verzekeringen homepage
Ga terug naar de Consumind Finance homepage

Afbeelding: EHBV: Eerste Hulp Bij Verzekeringen van Signs and Symbols/ Shutterstock.com